Atalay Demirci'nin FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı!

Atalay Demirci'nin Twitter adresini hackleyen Ay-Yıldız Tim grubu Enes Kanter ile Atalay Demirci arasındaki mesajları ortaya çıkardı. Hack grubu twitter adresine "Bu bir komedyen değil gizli FETOCUDUR!" notunu düştü.

Atalay Demirci'nin FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı!
31 Temmuz 2016 Pazar 11:08

Yetenek Sizsiniz yarışmasından sonra ünlenen Atalay Demirci'nin Twitter hesabı Ay-Yıldızlı Tim isimli hack grubu tarafından hacklendi.

Ay-Yıldız Tim grubunun Demirci'nin Twitter adresini hackledikten sonra "Tüm kainata duyurulur! Yaz Tarih: Assanız da, kesseniz de, öldürseniz de, vallahi, billahi, tallahi, ne Hocaefendi'yi ne de bu Hizmet'i bırakıyorum" açıklamasında bulunan Enes Kanter ile mesajlaşmalarını yayınladı. 






Kaynak: Yenişafak

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Manolya - 8 yıl önce
Hepsini idam edelim kerametleri ne bunlarin hic birine acimiyorum er ve askerleri ayiralim geri kalani asalim once yargilansinlar sonra idam direk millet vatan bayrak dusmanlari bunlar