Bakan Bozdağ'dan yürüyüş özeti

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da düzenlediği Adalet Mitinginin ardından değerlendirmede bulundu.

Bakan Bozdağ'dan yürüyüş özeti
11 Temmuz 2017 Salı 12:00

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, resmi Twitter adresinden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a düzenlediği ve hafta sonu son bulan 'adalet' yürüyüşü ile ilgili değerlendirmede bulunan Bozdağ, "Herkesin kendisine yön tarif ettiğinden lider olmaz" dedi.

Bakan Bozdağ'ın sosyal medyadan yaptığı açıklamalar:

"Siyasette başarının tek ölçüsü seçim kazanmaktır. Hızlı/fazla yürümek,siyasette değil;sadece sporda bazı branşların başarı kriteridir.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yönetiminde CHP, 2 halk oylaması, 2 milletvekili, 1 mahhalli ve 1 de Cumhurbaşkanlığı, toplam 6 seçim kaybetmiştir.

Buna rağmen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ,6 seçim kaybettikten sonra lider vasfını kazandığı ilan edilmiş dünyada tek siyasetçidir

CHP GenelBaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu,tabana kuvvet yürüdükten sonra Genel Başkanlıktan liderliğe terfi ettirilen dünyadaki tek siyasetçidir.

Artık lider olmak/genel başkanlıktan liderliğe terfi etmek çok kolay. Bir yerden diğer bir yere belli bir amaçla yürüdünüz mü işlem tamam!?

Lider,herkesle istişare eder ve yönünü/yolunu kendi tayin eder. Herkesin kendisine yön/yol tarif ettiğinden lider olmaz. Tarifçiler,dikkat!"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.