Bakan Gül'den Emine Bulut cinayetine ilişkin açıklama

Bakan Gül'den Emine Bulut cinayetine ilişkin açıklama, Türkiye'nin gündemine oturan vahşi cinayete ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, caninin hak ettiği cezayı alacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Bakan Gül'den Emine Bulut cinayetine ilişkin açıklama
Admin
Admin
23 Ağustos 2019 Cuma 17:19

Adalet Bakanı Gül'den Emine Bulut cinayetine ilişkin açıklama

Türkiye'nin gündemine oturan canice ve  vahşişe eski kocası tarafından işlenen cinayet sebebi ile açıklama yapan Bakan Abdülhamit Gül, canavarın hak ettiği cezayı alacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Bakan Gül'den Emine Bulut cinayetine ilişkin açıklama

Kırıkkale'de vicdansız canavar kocası tarafından canice öldürülen Emine Bulut, Türkiye'yi yasa boğdu.

Eski eşini öldüren cani canavar koca 43 yaşındaki canavar cani F.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Kızının gözleri önünde cani Koca tarafınca öldürülen Emine Bulut'la ilgili  Bakan Abdülhamit Gül'den de bir açıklama geldi.

Konunun özellikle takipçisi olan Bakan Gül, hukuki sürecin mahkemece devam ettiğini belirterek canavar caninin hak ettiği cezayı alacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Twitter sosyal medya hesabındanda bir açıklama yapan Bakan  Gül, "Vahşice katledilen Emine Bulut’a Allah’tan rahmet diliyorum. Cinayetin hemen ardından canı canavar saldırgan derhal tutuklanmış ceza evine gönderildi. Hukuki süreç devam etmektedir. Yargı makamları tarafından bu canavar caniye hak ettiği cezanın gecikmeksizin verileceğine inancım tamdır Konunun özellikle de takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.

Bakan Gül'den Emine Bulut cinayetine ilişkin açıklama


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.