Bakan Işık'tan IDEF daveti! Şehit yakını, gazi ve üniversiteliler...

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İstanbul'daki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde yer alacak olan IDEF için şehit yakını, gazi ve üniversitelileri Twitter adresinden davet etti.

Bakan Işık'tan IDEF daveti! Şehit yakını, gazi ve üniversiteliler...
08 Mayıs 2017 Pazartesi 15:20

İstanbul Büyükçekmecedeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde yer alacak olan IDEF, 9 ile 12 Mayıs arasında gerçekleştirilecek. Türk Savunma Sanayii etkinliklerinin dünyaya açılan penceresi olan IDEF 2017'nin yer aldığı fuara, savunma sanayii ihracatı gerçekleştiren başta ABD, Almanya, Rusya, Fransa, İngiltere ve İtalya olmak üzere toplam 61 ülke katılacak. 

Sadece konunun profesyonellerine açık olacak fuara 18 yaşından küçükler ilgi alanı itibari ile alınmamasına rağmen Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Twitter'dan davette bulundu. Bakan Işık, "IDEF 2017'yi Çarşamba gününden itibaren şehit yakınları, gaziler ve üniversite öğrencileri kapıda kart alarak ziyaret edebilirler" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.