Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz vefat etti

Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakımda tedavi görüyordu. Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz vefat etti
26 Şubat 2016 Cuma 09:19

Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, Ekim ayında geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanmıştı ve kaza gününden bu yana yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Ankara'nın Bala ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, hayatını kaybetti.

Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, Ankara'nın İncek Bulvarında geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralı olarak Gazi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Gürbüz yaşam savaşını kaybetti.

Gürbüz'ün vefat haberini Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden duyurdu. Akdoğan, Gürbüz'ün vefat haberini,

"Ekim ayında geçirdiği trafik kazasından bu yana yoğun bakımda olan Bala Belediye Başkanımız İBRAHİM GÜRBÜZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur." sözleriyle duyurdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin.
Avatar
baba - 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin.