Başbakan Binali Yıldırım'dan Bedelli Askerlik Açıklaması

Yüzbinlerce kişi bedelli askerlik ile ilgili hükümetten müjdeli bir haber bekliyor. Geçtiğimiz günlerde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bedelli ile ilgili müjdeli bir haberin geleceğini ifade etmişti. Başbakan Binali Yıldırım, bedelli askerlik ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. İşte detaylar.

Başbakan Binali Yıldırım'dan Bedelli Askerlik Açıklaması
05 Haziran 2017 Pazartesi 14:15

Bedelli Askerlik ile ilgili haberler son günlerde gündemi meşgul ediyor. Yüzbinlerce bedelli askerlik bekleyen vatandaş, hükümetten gelecek müjdeli haberi bekliyor. Peki Bedelli askerlik çıkacak mı çıkmayacak mı? sorulurken Başbakan Binali Yıldırım son dakika bedelli askerlik  açıklaması yaptı. 

Başbakan Binali Yıldırım kendilerine yöneltilen bedelli askerlik çıkacak mı sorusunu şu anda hükümet programında bedelli askerlik ile ilgili çalışma olmadığını ve bu konunun gündemlerinde olmadığını duyurdu. Ayrıca Başbakan şu anda terör ile bir mücadele içinde olduklarını ve tüm yoğunluklarını buraya verdiklerini belirtti.

Başbakan kendilerine Mustafa Destici tarafından önerilen bedelli askerlik çıkarsa gelecek olan ücretlerin SMA hastalarına verilmesi gerektiği konusunda ise böyle bir isteğin Sayın Destici tarafından iletildiğini ancak buna karşı her hangi bir cevaplarının olmadığını belirtti.

Hükümetin bedelli askerlik ile ilgili açıklaması bedelli bekleyen yüzbinlerce kişiyi hayal kırıklığına uğrattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.