Başbakan'ın yaptığı espri herkesi gülümsetti

Başbakan Yıldırım'ın gençlerin sorularını yanıtladığı yayında, programın konuğu olan Davranış Uzmanı Aşkım Kapışmak'a, "İnşallah kapışmadan bitiririz. İsmi yeter öbür tarafı kalsın" sözleri herkesi gülümsetti.

Başbakan'ın yaptığı espri herkesi gülümsetti
05 Nisan 2017 Çarşamba 21:20

İzmir'de bulunan Başbakan  Binali Yıldırım  Habertürk TV'deki canlı yayında gençlerin sorularını yanıtladı. Yayının başladığı dakikalarda sunucu, programa konuk olarak katılan Davranış Uzmanı  Aşkım Kapışmak'ı tanıttı. Başbakan  Binali Yıldırım, ise bu sırada söze girerek, "İnşallah kapışmadan bitiririz." diyerek espri yaptı.

"İSMİ YETER, ÖBÜR TARAFI KALSIN"

Programda yaşanan diyalog şöyle:

Sunucu: Gençlerle bizim aramızda köprü olacak biriyle birlikteyiz. Davranış bilimleri uzmanı iletişim uzmanı Aşkım Kapışmak. Gençleri anlamamıza yardımcı olacak bugün.

Başbakan Binali Yıldırım: İnşallah kapışmadan işi bitiririz.

Sunucu: Adı güzel Aşkım güzel bir ismi var.

Başbakan Binali Yıldırım: İsmi yeter öbür tarfı kalsın.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.