Başkan Erdoğan ve Meral Akşener'den Samimi Pozlar

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Tokalaştı Samimiyet ve Yakınlaşma Gözlerden Kaçmadı !!!, Başkan Erdoğan ve Meral Akşener Yakınlaşması Yoksa Cumhur İttifakı mı Sorularını Akıllara Getirdi, Chp lideri Kemal Kılıçdaroğlu 30 Ağustos Resepsiyonunda her zamanki gibi soğuk tavırlarıyla dikkat çekerken Akşener Erdoğan Yakınlaşması Dikkat çekti, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonuna katılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la çok samimi bir şekilde tokalaştı ve sohbet etti ikilinin yakınlaşması gözlerden kaçmadı Akşener cumhur ittifakı yolunda mı? Detaylar Haberimizde !!!

Başkan Erdoğan ve Meral Akşener'den Samimi Pozlar
Admin
Admin
31 Ağustos 2019 Cumartesi 17:34

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Tokalaştı Samimiyet ve Yakınlaşma Gözlerden Kaçmadı !!!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonuna katılan  İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la çok samimi bir şekilde tokalaştı sohbet etti ikilinin yakınlaşması gözlerden kaçmadı ve akıllara o soru geldi Cumhur İttifakı Mı ?

 

30 Ağustos Zafer Bayramı, dün yurdun dört bir yanında gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle sahne olarak çoşku ile kutlandı.

Kutlamaların son ayağı Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonuydu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Resepsiyona Başkan Erdoğan'ın Davetiyle siyasi partilerin liderleri de katılım gösterdi.

AKŞENER-ERDOĞAN TOKALAŞMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Geçtiğimiz aylarda çok sert sözlerle eleştiren Külliye deyince son derece sinirlenen ve kendinden geçip sinir krizleri geçiren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki resepsiyonda yerini aldı.

Akşener, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aksine Cumhurbaşkanı BAŞKOMUTAN Recep Tayyip Erdoğan'la sanki cumhur ittifakı ortağıymış gibi son derece samimi bir şekilde tokalaşması bütün dikkatleri ikilinin üzerine çekti. Meral Akşener ve Erdoğan İkilisinin samimiyeti ve yaşanan o  anlar objektiflere net bir şekilde yansıdı.

kılıçdaroğlu erdoğan 30 Ağustos ile ilgili görsel sonucu

Chp lideri her zamanki gibi soğuk tavırlarıyla dikkat çekerken Millet ittifakı ortağı Chp'nin Büyükşehir belediyelerini kazanmasındaki en büyük paydaşı olan İyi parti genel başkanı Meral Akşener İle Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mesafeli ve aralarında soğuk rüzgarların esmeye başladığı objektiflere yansırken, İyi parti genel başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın Son derece sıcak tavırlarla sohbet edip,çok samimi bir şekilde tokalaşması dikkatlerden Kaçmadı.

Meral Akşener Cumhur İttifakına Mı Geçecek !!!

Millet ittifakı ortağı Chp'nin Büyükşehir belediyelerini kazanmasındaki en büyük paydaşı olan İyi parti genel başkanı Meral Akşener İle Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mesafeli ve aralarında soğuk rüzgarların esmeye başladığı objektiflere yansırken, İyi parti genel başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın Son derece sıcak tavırlarla sohbet edip,çok samimi bir şekilde tokalaşması dikkatlerden Kaçmadı ve Akıllara Meral Akşener Cumhur İttifakına mı yönelecek sorularını getirdi. İlerleyen günlerde neler olur bilinmez fakat cumhur ittifakına göz kırpan Başkan Erdoğan ile çok samimi bir şekilde görüntülenen Akşener'in ilerleyen günlerde tekrar bir araya gelerek görüşmesi bekleniyor. Ayrıca Devlet Bahçeli İle Başkan Erdoğan Arasıdnan su sızmazken Cumhur ittifakının bölünmez bütünlüğüne Akşenerin bu adımı milliyetçi hareket partisi tarafından nasıl karşılanacak merak konusu oldu. Herşeyin cevabını ilerleyen günlerde alacağız. Başkan Erdoğan, Mhp Lideri Devlet Bahçeli ve İyi Parti Akşener'in Bir araya gelmesine en başta terör örgütleri Fetö, Pkk ve Türkiye'nin Güçlenmesini İstemeyen Diğer ülke liderleri buna karşı çıkar fakat ilerleyen günlerde bir araya gelip bir mütabakatta anlaşırlar ise  Türkiye'nin önünde siyasi olarak hiç bir gücün duramayacağı aşikar çözülmez denilen sorunların da çok hızlı bir şekilde çözüleceğini Tüm dünya Çok etkili bir şekilde görür ve İnanın Ekonomik Olarak Ülkemiz Çok Ama Çok Güçlenir.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.