Başsavcıdan 'Sözcü'ye FETÖ operasyonu' açıklaması

Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay ve gazete çalışanlara yönelik yapılan FETÖ operasyonu ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan'dan açıklama geldi.

Başsavcıdan 'Sözcü'ye FETÖ operasyonu' açıklaması
19 Mayıs 2017 Cuma 17:00

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki programa katıldı. Program çıkışında Bir gazetecinin, "Sözcü gazetesine yönelik operasyon bilgisi var. Birinci elden teyit etmek istedik. Böyle bir direktif oldu mu?" sorusuna yanıt verdi. 

Fidan, bu soruya karşılık "Sözcü gazetesinin yöneticileri hakkında... Şu anda zaten firari, hakkında yakalama var, gözaltı var, soruşturma işlemleri devam ediyor." dedi. Ayrıca Fidan, "Kimler var, isimleri var mı?" sorusuna yönelik "Sadece patronu ve birkaç çalışanı" diye açıklama yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.