Batman'da 1 Şehit

Batman - Kozluk karayolunda yola döşenen patlayıcıların infilak ettirilmesi sonucu 1 polis şehit oldu. 3 polis ve 5 vatandaş yaralandı.

Batman'da 1 Şehit
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Batman - Kozluk karayolunda terör örgütü PKK tarafından yola döşenen patlayıcı polis aracının geçişi sırasında patlatıldı. Samanyolu köyü civarında meydana gelen olayda 1 polis şehit oldu, 3 polis yaralandı. Patlama esnasında yoldan geçen iki araçtaki 5 kişi yaralandı.

Yaralılardan kamyonet sürücüsü Hamdullah Aydın (55), kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Patlamada yaralanan 3 polis memuru ile Mehmet Aydın (13), Kübra Aydın (15), Ahmet Aydın (13) ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişinin tedavisi Batman Bölge Hastanesi ile bir özel hastanede sürüyor.


Etiketler; #şehit #Batman
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.