Bayramda Hava Nasıl Olacak?

Bayramda hava nasıl olacak? Bayramda yağmur yağacak mı? Bayramda hava durumu, gibi merak edilen konulara Meteoroloji açıklık getirdi.

Bayramda Hava Nasıl Olacak?
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre bu akşam yurdun büyük bir kesimi yağmurlu havanın etkisi altına girecek. Yağmur bir çok kent merkezi başta olmak üzere neredeyse ülke genelinde kendisini gösterecek. Ayrıca sağanak yağmur bayramda da devam edecek.

Öte yandan Meteoroloji uyarısında, sel ve benzeri felaketler konusunda da uyararak özellikle Karadeniz Bölgesi için önlem alınması çağrısı yaptı. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere pek çok kentte bu akşamdan itibaren hava yağışlı olacak. Yağışların hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.