Bedelli Askerlik Çıkacak mı 2017? Mehmet Şimşek'ten bedelli açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek bedelli askerlik ile ilgili soruya açıklık getirdi. Peki 2017-2018 yılında bedelli askerlik çıkacak mı, askerlik süresi kısalacak mı? İşte detaylar.

Bedelli Askerlik Çıkacak mı 2017? Mehmet Şimşek'ten bedelli açıklaması
02 Ekim 2017 Pazartesi 10:45

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, MTV zammı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  Fox TV'de yaptığı açıklamada MTV zammının yanlış anlaşıldığını beyan eden Şimşek,  "Yanlış anlaşıldı, yüzde 40 MTV zammı 2018'de yeni alınacak sıfır arabalar için geçerli" söyledi. Bedelli askerlik ile ilgili son zamanlarda bilgi kirliliği yer alıyor. Mehmet Şimşek bedelli askerlik ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, daha önce bedelli askerliğin gündemimizde olmadığı Başbakan tarafından açıklandığını ifade etti.Konu ile ilgili konuşan Mehmet Şimşek, "bedellinin benim konum olmadığını" dedi.

Ülkede yaşanan son gelişmelere baktığımızda bedelli askerliğin gündemde olmadığını ve uzun süre gündeme gelmeyeceğini söyleyebiliriz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.