Bedelli Askerlik geliyor mu? Bakan Fikri Işık'tan bedelli askelik açıklaması

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık 'bedelli askerlik gelecek mi' sorusuna cevap verdi. Peki bedelli askerlik gelecek mi? Bedelli askerlik ile ilgili detaylar haberimizde.

Bedelli Askerlik geliyor mu? Bakan Fikri Işık'tan bedelli askelik açıklaması
27 Haziran 2016 Pazartesi 10:50

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, katıldığı programda merak edilen konulara cevap verdi. Birçok vatandaşın en çok merak ettiği 'bedelli askerlik gelecek mi' sorusuna da cevap veren Fikri Işık, bedelli ile ilgili merak edilen soruyu cevapladı. Peki 2016 yılı ve daha sonrasında bedelli askerlik gelecek mi?

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ak Parti'nin sürdürdüğü 'Batı'dan Doğu'ya Kardeşlik' programı çerçevesinde partinin milletvekilleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun da bulunduğu 120 kişilik bir heyetle özel uçakla Mardin'e geldi. Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Mardin Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Orhan Miroğlu, İl Başkanı Mehmet Ali Dündar tarafından çiçeklerle karşılanan AK Parti Kocaeli heyeti ilk olarak Mardin Valiliği'ni ziyaret etti.

Mardin'de bulunan Fikri Işık Mardin Kalesi ile soruya da cevap verdi. MArdin Kalesinin turizme açılıp açılmayacağı ile ilgili soruya Fikri Işık, Mardin Valiliği ile oturup konuşacaklarını ve değerlendirme yapacaklarını söyledi. Terörle mücadelenin her zaman olacağını dile getiren Fikri Işık, kardeşlik bağlarını güçlendirecek her adımın da atılacağını söyledi. Fikri Işık, "Terörle amansızca mücadele edeceğiz ama kardeşliğimizi güçlendirecek adımları atmaktan da dün olduğu gibi bugün de hiç bir zaman geri durmayacağız. Türkiye'nin tek çıkar yolu birliği ve beraberliğidir, kardeşliğidir. Bu topraklarda bin yıldır kardeşçe yaşıyoruz, bundan sonra da inşallah kıyamete kadar bu topraklarda kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

Bedelli Askerlik Gelcek mi?

Katıldığı programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Milli Savunma Bakanı Fikri  Işık bedelli askerlik sorusuna da cevap verdi. Bir gazetecinin 'bedelli askerlik konusunda çalışma olup olmadığı yönündeki sorusuna cevap veren Fikri Işık, "Bu konuda bakanlığımızın bir çalışması yok" şeklinde cevap vererek, bedelli bekleyen binlerce kişiyi üzdü.

 


Etiketler; #bedelli askerlik
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1milyon genç - 8 yıl önce
Tsk de prof ordu zaten mevcut halihazırda a 1milyondan fazla maaşlı askerimiz var.
Bedelli çıkmadığı her gün Maddi açıdan Hükümet , Devlet ve özellikle de TSK kaybeder.