Bekir Bozdağ'dan Fevzioğlu'na sert tepki

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na CHP'ye verdiği destekten dolayı sert tepki gösterdi.

Bekir Bozdağ'dan Fevzioğlu'na sert tepki
17 Mart 2017 Cuma 11:48

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,  Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na hem tepki gösterdi hemde tavsiyede bulundu.

Ayrıca Bozdağ, Almanya Adalet Bakanı Heiko Maas'a gönderdiği mektupla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bozdağ, Fevzioğlu'na "Şu an Barolar Birliği Başkanı'nın avukatlar diye bir derdi yok. Benim Barolar Birliği Başkanı'na bir tavsiyem var, ya Barolar Birliği başkanı olun, ya CHP'ye genel başkan olun. Hiç olmazsa Barolar Birliği'nin levhasını değiştirin. Onun yerine Cumhuriyet Halk Partisi temsilciliği yazın." diyerek sert tepki gösterdi.

Almanya'nın Hollanda'yı desteklemesi ve referanduma 'evet' kampanyalarına izin vermemesi nedeniyle Almanya Adalet Bakanı Heiko Maas'a mektup gönderen Bozdağ, şunları söyledi:

"Şu anda pek çok ülkede terör örgütlerinin oluşturduğu algı operasyonları üzerinden Türkiye değerlendirmeleri yapıldığını görüyoruz ve bunların hiçbirisinin gerçekliğinin olmadığını görüyoruz. Kendilerine de çok açıkça ifade ediyoruz. Terör örgütlerinin propagandalarını Türkiye'nin gerçekleriymiş gibi aktaranlara karşı bizim tutumumuz çok nettir. Adil olmayan, objektif olmayan, terör örgütlerinin propagandasının bir bakanın kaleminden Türkiye'ye gönderilmesini biz kabul etmeyiz ve buna itibar da etmeyiz. Türk yargısı bağımsız bir yargıdır, tarafsız bir yargıdır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.