Belediye şehit ve gazi yakınlarını umreye gönderiyor

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, şehit ve gazi yakınlarını umreye gönderecek. 137 şehit ve gazi yakını bu güzel fırsattan yararlanacak.

Belediye şehit ve gazi yakınlarını umreye gönderiyor
23 Mayıs 2017 Salı 16:33

İçişleri Bakanlığınca KHK kapsamında görevlendirilme yapılan Diyarbakır Kayapınar Belediyesi tarafından şehit ve gazi yakınları umreye gönderilecek. Kayapınar Belediye Başkan Vekili olan Kaymakam Mustafa Kılıç talimatı üzerine çalışma başlatıldı. İlçede yaşayan 137 şehit ve gazi yakını belirli aralıklarla kafileler halinde umreye gidecek.

34 kişilik ilk kafileyi ziyaret eden Kılıç, devletin her zaman şehit ve gazi yakınlarının yanında olduğunu belirterek "Kutsal yolculuğunuzda, güzel yerleri göreceğiniz için sizleri şimdiden tebrik ediyorum. Bu kutsal ve mübarek yerlere gitmeniz güzel bir olay. İnşallah bu olayı her zaman devam ettiririz. Şehitlerimize ne yapsak azdır." diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.