Binlerce kişiye müjde! 15 gün içerisinde verilecek!

Beştepe'de Balkan Federasyonu üyelerini kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşmede müjdeyi verdi! İşte detaylar...

Binlerce kişiye müjde! 15 gün içerisinde verilecek!
23 Mart 2017 Perşembe 15:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balkan federasyonu üyeleri ile Beştepe'de görüştü. Erdoğan, görüşmeler sırasında yaptığı açıklamayla Balkan Türklerinin yüzünü gülderecek bir haber verdi. Buna göre, çeşitli vesilelerle Türkiye'ye gelen Balkan Türkü'ne müjdeyi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan,Türkiye'ye gelen vatandaşların GSS kapsamına alınacağını ve bu kişilere 15 gün içinde çalışma izni verileceğini söyledi. 

15 günde çalışma izni

Erdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Çeşitli vesilelerle ülkemize giriş yaptıkları halde vatandaşlık kazanamamış olanlar için de birinci derece yakın olanlara istisnai bir uygulama yoluna gidildi. Bu kişiler 5 yıllık ikamet şartı aranmadan vatandaşlığa kabul edildi. Genel Sağlık Sigortası kapsamına alınması da buna dahil olacak. Böylece ülkemizle irtibatı olan tüm kardeşlerimizin sağlık kuruluşlarımızın hizmetlerinden faydalanabilmesi de sağlanmış olacak. Buralardan gelen kardeşlerimize 15 gün içerisinde çalışma izni verilerek bu konudaki sıkıntı da çözülüyor."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.