Bir Şehre Nasıl Aşık Olunur? Kayseri İncesu Ömer Yılbat ile Yüzler Gülüyor

Kayseri İncesu İlçesinde Herkesin her derdine koşan koca yürekli güzel insan Ömer Yılbat çok duygulandıran işler yaparak ihtiyaç sahipleri için Gece Gündüz demeden çalışıyor

Bir Şehre Nasıl Aşık Olunur?  Kayseri İncesu Ömer Yılbat ile Yüzler Gülüyor
Kamusaati
Kamusaati
25 Nisan 2020 Cumartesi 01:12

Bir Şehre Nasıl Aşık Olunur? Şehire Hayat Nasıl Adanır? İşte Görmek İsyenler Ömer Yılbat'a Baksın

Kayseri İncesu İlçesinde yaşayan Herkesin her derdine koşan koca yürekli güzel insan Ömer Yılbat Kimdir? Kayseri İncesu ilçesinde çok duygulandıran işler yapan ihtiyaç sahipleri için Gece Gündüz demeden çalışan, Tek Amacı İnsanların Mutluluğu olan kardeşimiz Hayırseverler ile birlikte birbirinden değerli işler yapmaya devam ediyor.  Siyasiler şimdiden peşine Düşmüş olsada O ilçesinin herşeyden üstün olduğu ve ilçesi için çalışmaya devam edeğini söylüyor Detaylar haberde...

Kayseri'nin İncesu ilçesinde yaşamını sürdüren evli ve 2 cocuk babası Ömer Yılbat, gece gündüz demeden bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji ile işten arda kalan vaktinin büyük bölümünü özellikle İncesu İlçesi ve köylerinde ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için geçirirek Halka destek oluyor.

Kayseri İncesu İlçesi Çok Şanslı

Yaklaşık 30 bin kişinin yaşadığı İncesu İlçesinde Kurduğu Gönüllü Takımı ile birlikte gece gündüz demeden günden 4 saat uyku ile İlçesinin Mahalle ve köylerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşıp olanların ihtiyaçlarını karşılamak ve Yüzlerini güldürmek için çalışmlarına devam ediyor. Kayseri'de bulunan özel bir işletmede işçi olarak Çalışan Yılbat, İşten arda kalan vakitlerinde Ailesiyle birlikte geçireceği zamanın büyük bir bölümünden feragat ederek Zamanını Gece Gündüz ayrımı yapmadan sürekli olarak bitmek tükenmek bilmeyen Bir enerji ile İncesu İleçesinde Bulunan İhtiyaç Sahipleri için kapı kapı dolaşarak ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların eksiklerini tespit ederek vatandaşlara destek olmaya yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Sadece bir gün değil yılın 365 Günü sürekli olarak durmadan çalışan Ömer Yılbat'ın yaptığı çalışmaları gören İncesu Halkı Bu çalışmaları taktirle karşılıyor.

İncesu'da Sıkmadık el, Girmedik Gönül, Gülmeyen Yüz bırakmayacaklarını belirten Ömer Yılbat, İncesu'da Çalmadık kapı bırakmayarak Bir Şehir, bir ilçe nasıl sevilir herkese göstermeye devam ediyor.

Şimdiden Birçok Dernek Kuruluş ve Siyasi Partiler Ömer Yılbat'ın Kendi Ekiplerinde yer alması için Girişimlerini sürdürmeye devam etsede Sayın Yılbat bu Konuda açıklama yapmaktan kaçınıryor. Şu ana Kadar Siyasi olarak bir açıklama yapmayan ve Sadece İlçesini Düşündüğünü belirten Yılbat'ın İlerleyen Günlerde bir Açıklama Yapması Bekleniyor..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava ve doğa Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Ömer YıLBAT dahil, ayakta duran insanlar

Ömer YILBAT, Muhabirimize yaptığı açıklamada,

" Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, ben ve arkadaşlarım makam ve mevkisi olmayan, esnaf olarak işletme sahibi olmayan,  bir kurumda işçi statüsünde çalışan kişileriz, bizler bu işleri yapmanın herhangi bir makama mevkiye yada çok zengin bir esnaf olmaya dayanmadığını bütün halkımıza göstermek istedik. İncesu İlçemizi İnsanlarını Çok Seviyoruz İlçemiz için canı gönülden isteyerek bu yola çıktık.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yiyecek

Bizimle birlikte gönüllü olarak görev yapan arkadaşlarımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bizzat yerinde inceleyerek durumu analiz etmekteler. İnsanlar ile sürekli istişareler yaparak, tespit edilen gerçekten ihityaç sahibi ailelerimizin ihtiyaçlarını belirleyip yardımsever abiler kardeşlerimizle birlikte ne ihtiyaçları varsa gideriyoruz. Sağ olsunlar Kayseri'li Hemşerilerimiz halkımız İhtiyaç sahiplerinin durumlarını kendilerine bildirdiğimizde bu konuda çok duyarlı davranıyor, Bizzat tespit edttiğimiz eksileri birlikte tamamlayarak ailelerimize teslim ediyoruz.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve ayakkabılar

Benim ve kulup üyesi arkadaşlarımın 1 lira dahi çıkarı ve menfaati yoktur. Bizler bazı yardımsever gibi görünüp, insanlara tutamayacağımız sözler vermiyoruz, menfaat çıkar için bu işleri yapmıyoruz. Ben ve arkadaşlarım ailelerimize, kendi özel işlerimize ayıracağımız zamandan feragat edip gönüllü olarak ihtiyaç sahipleri için çalışmak için harcıyoruz.

Görüntünün olası içeriği: yiyecek

Bizler BAŞARACAĞIZ sloganıyla yola çıktık. Peki neyi Başaracağız Önce İnsan gibi yaşamayı ve yaşatmayı, yardımsever olmayı, adaletli olmayı, eşit olmayı, ötekileştirmemeyi ve insanların birbirine olan karşılıklı güven duygusunu insanlarımıza tekrar kazandırmayı BAŞARACAĞIZ İncesumuzda Ailelerimizin hepside yuvalarında mutlu olmasını ve Hiç bir çocuğumuzun, mutsuz olmasını ve diğer çocuklarımıza bakarak eksik 1 kalemi, defteri ve boyası dahi kalmasın okullarımızda eğitim gören bütün öğrencilerimiz eşit olsun istiyoruz.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ağaç ve açık hava

  Son yıllarda kaybolan vicdan, adalet, güven ve yardımseverlik duygusunu İnsanlarımıza tekrar göstermek, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yardımseverlik, eşitlik, güven ve adalet duygusunu benimsetmek ilerde bizler gibi onalarında gönüllü olarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını temenni ediyoruz.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

LAF DEĞİL İCRAAT YAPIYORUZ...


Ailemizden şahsi işimizden gücümüzden feragat ederek İzin Günlerimizde Alkol ve Eğlence masalarında değil Halka Hakka Hizmet yolundayız, Biz Allah Yolunda Sadece Vatana Millete Faydalı Olmaya Çalıştık Hiç Kimse Bilmese de Allah Bilsin Yeter diyen Yılbat Açıklamasına Şu şekilde devam etti.

Siyasi olarak herkes bir yakıştırma yapıyor fakat bizim amacımız siyaset değil Allah Rızası ve İlçemizde yaşayan insanların hepsinin mutlu olmasıdır. İlerleyen zamanda İlçem için İlçemde yaşayan insanlar İçin Siyaset de yapmam gerekiyorsa onuda yaparım. Biz İnandık İncesu İçin yapamayacağımız hiç bir iş yok halkımız nasıl mutlu olursa nasıl halkımızın menfatine olursa biz herşeye razıyız Tekrar Tekrar Söylüyorum Hiç Bir makam mevkide gözüm yok Biz İncesu ve yaşayan insaların gönüllü işçisiyiz herzamanda incesu için çalışmaya devam edeceğiz.

Açıklamasında İNNECİOĞLU HOLDİNG CEO'su Nazmi YAKUT'a da Hayırseverliğinden ve ihtiyaç sahibi kişilere verdiği desteklerden dolayı Ayrıca Teşekkür Etti.

Hayatım Boyunca, Gönül Kırmadan Gönül Alarak Yaşamaya Özen Gösterdim. Herşeyin Geçici Olduğu Şu Fani Dünyada, Ben Ne Yapıyorsam Önce Allah Sonra Vatanımız, Milletimiz Ve Geleceğimizin Teminatı Gençlerimiz İçin Yapıyorum...
Bana Hiç Bir Zaman Bedavadan Birşey Verilmedi. Rabbimin İzni ile, Bugün Geldiğim Noktaya Tırnaklarım İle Kazıyarak Namusum ve Şerefim ile Geldim Bundan Sonrada Geleceksem, Yine Namusum Şerefim İle Gönül Ala Ala Geleceğim...
Herkese Saygılar Sevgiler Selamlar... diyen Ömer Yılbat beyi bizde kamusaati.com ailesi olarak canı gönülden destekliyoruz. Bu Ülkenin Sizler Gibi İnsanlara çok İhtiyacı var Çok Teşekkür ederiz saygılar sunarız İYİKİ VARSINIZ.

İlgili Haberler Resimin Üzerine TIKLAYABİLİRSİNİZ

Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için TIKLAYINIZ!!! 

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.