Boğaz Köprüsü için yeni isim önerildi

15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı en önemli noktalarından biri olan Boğaziçi Köprüsü için yeni isim önerildi. Darbe girişimi sırasında darbeci askerleri ikna etmek ve tankları engellemek için herşeyini ortaya koyan vatandaşlarımızdan şehit olanlar için Rıdvan Dilmen yeni isim olarak "Şehitler Köprüsü"nü önerdi.

Boğaz Köprüsü için yeni isim önerildi
22 Temmuz 2016 Cuma 08:55

15 Temmuz darbe girişimine karşı dün akşam saatlerinde ünlülerde Kısıklı'da toplandı. Kısıklı'da darbeye karşı toplanan halkın yanında ünlülerden Rıdvan Dilmen, Arda Turan, Acun Ilıcalı ve Hadise'de yer aldı.

İstiklal Marşımızın Hadise eşliğinde okunmasının ardından futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in Kısıklı'da toplanan kalabalığa karşı yaptığı konuşmada bir öneride bulundu. Dilmen, Boğaziçi Köprüsü'nün adının "Şehitler Köprüsü" olması isteğini şu sözlerle dile getirdi:

"Büyük liderimiz Cumhurbaşkanımız önderliğinde, özellikle vatandaşlarımızın katkısıyla çok şükürler olsun ki çocuklarım görmedi en azından. Allah torunlarımıza da göstermesin. Sayın Cumhurbaşkanımızdan bir ricam olacak. Bence ülkemizin de buna ihtiyacı var. Boğaziçi Köprüsü'nün adının, Şehitler Köprüsü olarak değişip tarihe geçmesini rica ediyorum." 

Kaynak: Haber7

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.