Bomba Asfalt Altına Nasıl Girer?

Son dönemde belediyeler tarafından yapılan ve altlarından bomba çıkan asfaltlı yollar için çözüm bulundu.

Bomba Asfalt Altına Nasıl Girer?
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Özellikle Dağlıca saldırısı ile gündeme gelen bazı yolların altına bomba döşendiği yönündeki haberler için İçişleri Bakanlığı ve Başbakanlık bir çözüm geliştirdi. Yapılan çalışmalarla bu konuda alınan ek güvenlik önlemleri şu şekilde sıralandı.

Belediyeler tarafından yapılacak çalışmalar asker ve polis makamlarına önceden bildirilecek. Yapılacak çalışmalara asker ya da polisten bir ekip eşlik edecek. İş makinelerinde asker ve polisler kontrol yetkisi ve sorumluluğu altında olacak.

Bazı belediyelere ait araçlarla askerlerin ve polislerin geçtiği yollara bomba döşendiği haberleri kamuoyunu dehşete düşürmüş, Dağlıca'da öldürülen askerlerin Yüksekova Belediyesi'nin katkılarıyla öldüğü tartışılmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.