Bombacı S.Ç.D'nin babası konuştu

Ankara Güvenpark'ta yaşanan hain terör saldırısını düzenleyen S.Ç.D'nin babası konuştu. Tekirdağ'da yaşayan baba S.D, "Kızımla 2013'ten beri hiç görüşmedim. Seher üniversiteye giden tek çocuğum. Polis ekipleri geldi, hastaneye gittik ve DNA testi yaptılar" dedi.

Bombacı S.Ç.D'nin babası konuştu
14 Mart 2016 Pazartesi 15:29

Ankara'da dün akşam yaşanan hain terör saldırısında beyaz marka BMW araçta bulunan terörist S.Ç.D'nin babası açıklamalarda bulundu. Tekirdağ'da yaşayan baba terörist kızı ile en son 2013 yılında görüştüğünü, bombacı teröristin üniversiteye giden tek çocuğu olduğunu ifade etti.

Ankara Güvenpark'ta yaşanan bombalı saldırıyı gerçekleştiren teröristin Tekirdağ'da yaşayan babası konuştu. Baba C.D, "Kızımla 2013'ten beri hiç görüşmedim. Seher üniversiteye giden tek çocuğum. Polis ekipleri geldi, hastaneye gittik ve DNA testi yaptılar" şeklinde konuştu.

İstihbarat bilgileri ve Routers'ın haberine göre Ankara'da bombalı saldırıyı düzenleyenin üniversite öğrencisi S.Ç.D olduğu açıklanmıştı. 1994 Kars doğumlu ve Balıkesir Üniversitesi öğrencisi S.Ç.D'nin örgüt üyeliği bağlantıları olduğu ve bir zaman Cumhuriyet Gazetesi'nde muhabirlik yaptığı öğrenildi. 

Patlama sonrasında olay yeri inceleme ekiplerinin araştırmaları sonrasında hurdaya dönen BMV marka bomba yüklü araçtan elde edilen ceset parçaları ve parmak izinden, S.Ç.D'nin kimliğine ulaşıldığı ifade edildi.

2013 yılından bu yana kayıptı


 S.Ç.D.'nin BAUN Turizm Fakültesi Seyahat İşletmesi İkinci Öğretim Bölümü'ne 2012 yılında kayıt yaptırdığı ve okula geldikten bir süre sonra kayıplara karıştığı öğrenildi. S.Ç.D.'nin babası C.D.'nin 2013'te kızının kaybolduğuna dair polise başvurduğu yaptığı öğrenildi.

PKK ÜYELİĞİNDEN YARGILANDI
 
Balıkesir Üniversitesi öğrencisi olan S.Ç D, 4 kadın arkadaşı ile birlikte Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, PKK terör örgütü üyeliği ve propogandası suçundan da yargılanıyordu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.