Canan Kaftancıoğlu Davası Hakkında Mahkeme Karar Verdi

Canan Kaftancıoğlu davasında karar,Canan Kaftancıoğlu işlediği suçlar, Canan Kaftancıoğlu tutuklanacak mı ? Canan Kaftancıoğlu kimdir? Canan Kaftancıoğlu İstanbul chp il başkanı, Canan Kaftancıoğlu ne zaman tutuklanacak, detaylar haberimizde..

Canan Kaftancıoğlu Davası Hakkında Mahkeme Karar Verdi
Admin
Admin
06 Eylül 2019 Cuma 16:14

Canan Kaftancıoğlu Davası Hakkında Mahkeme Karar Verdi

Canan Kaftancıoğlu, 5 ayrı suçtan toplamda 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Canan Kaftancıoğlu davasında karar

Canan Kaftancıoğlu davasında karar

CHP İstanbul İl Parti Örgütü Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya paylaşımları nedeniyle yargılandığı davada mahkeme heyeti kararını bugün itibarıyla verdi.

PİŞMANLIK DUYMAMASI SEBEBİYLE...

Mahkeme Canan Kaftancıoğlu hakkında, hakaret suçundan 1.5 yıl hapis cezası verirken duruşma salonu içinde ve  dışında okuduğu şiir sebebiyle ve bu yaptığından pişmanlık duymaması sebebiyle erteleme kararı uygulanmamasını kararlaştırdı.

TOPLAM 9 YIL 8 AY 20 GÜN

Ayrıca kamu görevlisine tehdit ve  hakaret suçundan 1.5 yıl ve Türikiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına hakaret suçundan 2 yıl 4 ay, Türkiye Cumhuriyeti'ni kasten aşağılama suçundan 1 yıl 8 ay, halkı kin, nefret ve düşmanlığa tahrik  ve halkı sokağa çıkarmak isteyerek toplumsal huzuru bozmak suçundan 2 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

CHP İstanbul İl Parti Örgütü Başkanı Canan Kaftancıoğlu, toplamda 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Kaftancıoğlu bu ceza nedeniyle şuan için  tutuklanmayacak, Kaftancıoğlunun avukatları tarafından karar istinaf mahkemesine temyiz edildi İstinaf Mahkemesi Mahkeme tarafından verilen toplamda 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasını onaylar ise hakkında hemen tutuklama kararı çıkacak ve hapse gidecek.

Ekrem İmamoğlu, Canan Kaftancıoğlu'na desteğe gitti

Ekrem İmamoğlu da bir çok suçtan ceza alan  Canan Kaftancıoğluna Destek için Adliye de


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.