CHP ve HDP'nin Adalet Mitinginde 15 bin polis görev alacak

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Maltepe'de düzenlenecek mitin ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Vasip Şahin, mitingde 15 bin polisin görev alacağını duyurdu.

CHP ve HDP'nin Adalet Mitinginde 15 bin polis görev alacak
09 Temmuz 2017 Pazar 14:55

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev için Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde katıldığı karşılama töreninin ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüşüyünün ardından Maltepe'de düzenlenecek miting için alınan önemleri açıkladı.

7 Temmuz 2017 Cuma günü İstanbul'a giriş yapan Kılıçdaroğu'nun güvenliği için tüm çalışmalar tamamlandı. Vali Şahin, söz konusu miting ve yürüyüş güzergahının emniyetini sağlamak üzere bugün 15 bin polisin görevlendirildiğini belirtti.

Şahin, güvenlik tedbirlerini en üst seviyede aldıklarını ifade ederek, "İnşallah en güzel şekilde bir miting yapılıp, gerçekleşip, kazasız, belasız, milletimizin de katılanların da memnun olduğu bir faaliyet olarak sona erecektir." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.