Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Daima destek verdim, vermeye de devam edeceğim"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Yeşilay Zümrüdüanka ödül töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Yeşilay'ın önemine vurgu yapan erdoğan, Yeşilay'ın mücadelesine her zaman güçlü bir şekilde destek vereceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Daima destek verdim, vermeye de devam edeceğim"
04 Mart 2016 Cuma 21:05

Cumhutbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da katıldığı Yeşilay zimrüdüanka ödül töreninde açıklamalar yaptı.  Yeşilay'ın mücadelesine güçlü bir şekilde destek verdiğini ifade eden Erdoğan, Yeşilay'a desteği her zaman vereceğini belirtti. 

Yeşilay'ın toplumu bilinçlendirme mücadelesinde güçlü bir destek verdiğini ifade eden Erdoğan, "Gerek Başbakanlığım döneminde gerekse Cumhurbaşkanı olarak Yeşilayımızın toplumu bilinçlendirme, farkındalık oluşturma ve bağımlılığı önleme mücadelesine daima güçlü destek verdim, bundan sonra da vermeye devam edeceğim" dedi.

Sağlıklı bir nesil yetiştirmek için ellerinden ne gelirse yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, alkol düzenlemesiyle ilgili açıklamada bulundu. Erdoğan, "Daha 2 yıl önce alkol düzenlemesinde koparılan gürültüyü eminim hepiniz çok iyi hatırlıyorsunuz. Ülkenin tamamı için hayırlı olduğu açık olan bu düzenleme, gazeteler, ekran yorumcuları ve kimi siyasetçiler tarafından günlerce yerden yere vuruldu. 'Alkol yasaklanıyor', 'özel hayatımız kısıtlanıyor', 'yaşam tarzımıza müdahale ediliyor' gibi tezviratlar yapıldı. Ana muhalefet partisi düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesine başvurdu. Kardeşlerim, bunlar insanımızı sevmiyor, bunlar insanımızın rahatsızlığında, hastalığında, bütünüyle vücudundaki olumsuz gelişmelerde kendilerine hayat arıyorlar. Biz ise diyoruz ki, 'biz insanımızı seviyoruz'. Sağlıklı bir nesil için ne gerekirse biz onu yapmaya çalışıyoruz." açıklamasını yaptı.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.