Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anayasa değişikliği teklifi açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Necip Fazıl Ödül Töreni'nde Başbakan Binali Yıldırım'ın imzaladığı yeni anayasa değişikliği teklifi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, " Temenni ediyorum ki Parlamento bu konuda inşallah beklenen, arzulanan kararı verir" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anayasa değişikliği teklifi açıklaması
10 Aralık 2016 Cumartesi 22:00

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Necip Fazıl Kısakürek Ödül Töreni'nde konuştu. AK Parti ve MHP ile birlikte uzlaşılan Yeni Anayasa Değişikliği Teklif Kanunu ile ilgili konuşan Erdoğan, AK Parti ve MHP'nin Genel Başkanları Binali Yıldırım ve Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti. 

Necip Fazıl Kısakürek Ödül Töreninde önemli açıklamalarda bulunan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Değişikliği Teklifi Kanunu ile ilgili konuştu. Erdoğan, AK Parti ve MHP'nin uzlaşmasına değinerek, şöyle konuştu.

Temenni ediyorum ki...

"Bugün Parlamento'ya sunulan yeni Anayasa çalışması hususunda Sayın Başbakanımıza ve MHP Genel Başkanı'na, bu çalışmalarda emeği geçen arkadaşlara huzurunuzda çok çok teşekkür ediyorum. Temenni ediyorum ki Parlamento bu konuda inşallah beklenen, arzulanan kararı verir, ondan sonra da millet gerçek kararı vermek suretiyleTürkiye yol almaya devam eder."

15 Temmuz Türkiye'nin Yeni Cemresidir

15 Temmuz'un bir milli şahlanış olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yeni cemresi olarak gördüğünü ifade etti. Erdoğan, "14 yıldır devlet ve milletin barışmasından, kucaklaşmasından rahatsız olan bu çete, tıpkı 27 Mayıs'ta olduğu gibi darağaçları üzerinden iktidara yürüyecekti. Bizi Menderes'in akıbetiyle tehdit etmeleri asla boşuna değildir. Ağızlarından -affınıza sığınıyorum- salyalar akarak 'Şafakta asacağız' diye efelenmeleri asla kurusıkı bir tehdit değildir." şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.