Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erol Evgin'e sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erol Evgin'in sarfettiği "Okuma yazma bilmeyen, oyuna parmak basan bir kardeşimizle, ablamızla, annemizle 3 üniversite bitirmiş birinin birer oy hakkı olması adaletli mi geliyor size" sözlerine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erol Evgin'e sert tepki
23 Haziran 2016 Perşembe 09:47

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi'nde konuşma yaptı. Bu konuşmada Erol Evgin'in gündemde olay olan "O parmak basan ablamız muhtarını seçsin, biraz daha iyi eğitim alanı belediye başkanını seçsin" cümlesine Erdoğan sert tepki gösterdi. 

Erdoğan, "Çıkmış bir tanesi kalkıyor diyor ki, bu muhtarların seçilmesini yanlış buluyorum, herkesin oyu geçerli olmamalıdır. Milletin içinde de böyle tefrike gidenler var. Bunlar ne cins adamlar. Sen sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur, doçent olsan ne olur. Önce millete saygı duyacaksın, sen bu milletin hiçbirini küçümseyemezsin." diye konuştu.


Etiketler; #oy
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.