Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Trump Towers' çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, Müslümanları her zaman hedefine alıp ağır ithamlarda bulunan Trump'a katıldığı TÜMSİAD iftar programında sert tepki gösterirken Trump'ın adı bulunan 'Trump Towers' tabelasının kaldırılması için çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Trump Towers' çağrısı
25 Haziran 2016 Cumartesi 10:45

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, Müslümanları her zaman hedefine alıp ağır ithamlarda bulunan Trump'a katıldığı bir iftar programında sert tepki gösterdi. Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen TÜMSİAD iftar programı yaptığı konuşmasında 'Trump Tower' tabelesının kaldırılması için çağrı da bulundu.

Erdoğan konuşmasında şu sözleri söyledi:

"Açıkça söylüyorum Avrupa İslamofobik. O yüzden bizi almakta gecikiyorlar. Akımlar ile bu yönde siyaset yapan partiler var.

İşte Amerika. Adaylardan biri Müslümanlara vuruyor vuruşturuyor. Obama, Müslümanlardan yana tavır koyuyor. Diğer adayın Müslümanların ABD'de olmasına tahammülü yok. Bir de burada onun adına marka koymuşlar. O markayı binasına koyanların süratle kaldırması lazım. Ben de bir yanlış yaptım oranın açılışını yaptım."


Etiketler; #Erdoğan #Trump
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.