Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tüm Dünyaya destek çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter üzerinden dünyaya seslendi. Erdoğan, Halep'teki tahliye ve ateşkesin devamı için tüm dünyaya seslenerek, "Bütün tarafları ve uluslararası toplumu bu ateşkese riayet etmeye ve tahliye sürecine destek olmaya davet ediyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tüm Dünyaya destek çağrısı
16 Aralık 2016 Cuma 19:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden önemli açıklamalar yaptı. Türkçe, İngilizce ve Arapça mesajlar atan Erdoğan, tüm Dünya'ya seslendi. Erdoğan, uluslar arası toplumu ve taraflara seslenerek Halep'teki ateşkesin ve tahliyelerin devamına destek istedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı.

"Türkiye’nin yoğun çabalarıyla Halep'te varılan ateşkesin ve tahliyelerin devamı, Halep’teki masumlar için belki de son umuttur. Bütün tarafları ve uluslararası toplumu bu ateşkese riayet etmeye ve tahliye sürecine destek olmaya davet ediyorum. Türkiye Halep halkını yalnız bırakmadı, bırakmayacak. Ne pahasına olursa olsun tek bir canı kurtarmak için bile elimizden geleni yapacağız "

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.