Dağlıca'dan Kötü Haberler Geliyor

Dağlıca'da PKK'lılar tarafından karakola yapılan saldırıda çok sayıda şehit ve yaralı olduğu bildiriliyor.

Dağlıca'dan Kötü Haberler Geliyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Dün saat 15.00'de TSK zırhlı araçlarının geçişi sırasında yola döşenen 400 kilo patlayıcının patlatılması ve ardından yapılan saldırılar sabah saatlerine kadar devam etti. Yaklaşık 300 kişiyle karakola saldırdığı belirtilen terörüstlere karşı koyan asker ve özel harekatçılara havadan da destek geldi. Yaşanan çatışmalarda çok sayıda terörist etkisiz hale getirilirken şehit ve yaralı haberleri de geliyor.

Genelkurmay Başkanlığı ve diğer yetkili kesimlerden yaşanan kayıp ve yaralanmalarla ilgili bir haber henüz gelmezken sosyal medya kaynakları ve Reuters 15 şehit olduğunu bildiriyor.

Haber ajansları şehit sayısının belirlenmesi için TSK açıklamasını beklerken TSK tarafından gece saatlerinde yapılan açıklamada şehit ve yaralılar bulunmaktadır ifadesinden başka bir bilgi verilmedi. 

Genelkurmay, başlatılan hava harekatında 13 hedefin vurulduğunu belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.