Devlet Bahçeli, 10 ilçe başkanını görevden aldı - Yerine atanan isimler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gene Başkanı Devlet Bahçeli, Meral Akşener'e destekte bulunan 10 ilçe başkanını görevden alarak ilçe başkanlığına atama yaptı.

Devlet Bahçeli, 10 ilçe başkanını görevden aldı - Yerine atanan isimler
20 Ekim 2016 Perşembe 15:34

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) gece yarısı imzalanan karara göre Devlet Bahçeli, Aydın’da 10 ilçe başkanını görevden aldı. Görevden alınan ilçe başkanlarının yerine atama yapıldı.

Bahçeli’nin gece yarısında imzaladığı karara göre, Aydın’da Meral Akşener’e destekte bulunan 10 muhalif İlçe Başkanı görevden aldı. Yaklaşık 30 ilden büyük olan Nazilli’de Kürşat Engin Özcan’ın yerine Adnan Dönmez İlçe Başkanı olarak görevlendirildi. Yeni ataması yapılan ilçe başkanlarının yetki belgelerini alarak, resmi olarak bu hafta görevlerine başlamaları bekleniyor.

İlçe başkanları ve atandıkları yer:

Adnan Dönmez-Nazilli,
Yüksel Güngördü-Buharkent,
Fikret Onursal-Kuyucak,
Tevfik Uskut-Bozdoğan,
Tolga Burhaniye-Sultanhisar,
Kamil Ak-Çine,
Gökhan Kurt-Karacasu,
İsmail Yorgalı-İncirliova,
Turgay Ulutaş-Germencik,
Veysel Öztürk ise Söke ilçe başkanı oldu.
 


Etiketler; #atama #MHP
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.