Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar! Binali Yıldırım'ın...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme dair önemli konularda açıklama yaptı. ABD'nin Suriye'den çekilme kararı, TSK operasyonu gibi konular hakkında yaptığı açıklamalar haberimizde...

Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar! Binali Yıldırım'ın...
26 Aralık 2018 Çarşamba 11:00

Ankara'da medya temsilcileri ile buluşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  gündemin önemli konuları olan ABD'nin Suriye'den çekilme kararı, TSK operasyonu hakkında konuştu.

ABD'nin aldığı karar değinen Bahçeli "ABD'nin ortaya koymuş olduğu ve çok kişinin beklemediği bir anda Suriye'den askerlerini çekmesi hem Türkiye'de hem de ABD'de yankı bulmuştur. Gerçek sebeplerin tam ne olduğunu bilmek mümkün değildir. Bunu ülkeyi yöneten değerli şahsiyetlerin açıklaması lazım. Arkasında ne var bilmiyoruz ama tahmin etmemekte mümkün değil, arkasında ne olacağını bilecek bilgi ve birikime sahibiz. " diye konuştu.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle;

Terörle mücadeleyi kesintiye uğratmamak, yarıda bırakmamak için Fırat'ın doğusunda beklenen müdahaleyi Türk milleti arzulamaktadır. Biz de gerçekleşeceği inancındayız.

Hulusi Akar ve Özel tartışması

Bu olay Türkiye'yi çok üzmüştür. CHP'nin grup başkan vekili olan şahsiyet o çirkin üslubu aşağılayıcı tavırları ne CHP'ye ne de Türkiye'ye bir fayda sağlar. Bundan en büyük zararı da o şahıs görür.

Bu söyleyeceğimi nasıl yorumlarsınız bilemiyorum ama 16 Ağustos 2015'te sayı Hulusi Akar Genelkurmay Başkanı olmuştur. MHP olarak 3 yılda bir görev değişikliği sebebiyle bir tebrik ziyaretine gider ve başarılar dileriz.

Ancak 2 Ekim 2015'te Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar paşayı ziyaret etim orada diğer Genelkurmay Başkanlarında olmayan yapmadığım bir olayı gerçekleştirdim o da sayın Hulusi Akar Paşa'ya Kuran-ı Kerim Türk bayrağı ve altın kaplama bir silah hediye ettim. Bu niye Hulusi Akar'a verildi. geleceği okuma demeyeceğim ama bu anlamlı hediyeyi verme ihtiyacı hissettim. Burada Kuran bayrak ve silah hediyenin unsurları o günden sonraki gelişmeleri dikkati alınca bunu verdiğime çok memnuniyet duyuyorum.

Hulusi Akar Paşa Kur'a'a, bayrağa, silaha sahip çıktı. O hırçın, cahilce konuşmalar CHP'ye bir şey kazandırmaz. Kazanan Hulusi Akar olmuştur. Eğer kendisine yöneltilen baskıyı yerine getirseydi. bugün burada olmazdık. Kendisine teşekkür ediyorum.

AKP ile yapılan Cumhur İttifakı

Cumhur İttifakı, önemli ve hayırlı bir ittifaktır, Yenikapı ruhunun devamıdır, Türkiye'yi siyaseten şekillendirecek bir akımdır.

30 büyükşehirde AK Parti ile prensip anlaşması sağladık.

Cumhur İttifakı yüzde 52'nin altına düşmemeli.

Binali Yıldırım açıklaması

Binali Yıldırım, İstanbul Belediye Başkanı olursa, o zaman karar verir; Meclis Başkanlığı'ndan istifa edip etmeyeceğine... İstanbul'dan seçilene kadar istifa etmesine gerek yok.

MHP, 30 büyükşehir içerisinde Adana, Mersin ve Manisa'da, geçmişte olduğu gibi büyükşehir adayını ortaya koyacaktır.

Metin Akpınar gibi bir sanatçının bu duruma düşmesi kötü örnek

Halk TV'nin programlarını yakinen takip ediyorum. Uğur Dündar beyin programını yakinen takip ediyorum. Eleştiri yapmak hakkımız var diyorlar ben de kullanmak istiyorum. Uğur Dündar bey programda çok tecrübeli birikimli hale gelmiş değerli bir medya mensubudur fakat Halk TV'nin halkla olan münasebetleri sırasında davet etmiş olduğu konuşmacılar aşağılayıcı tabirler hepsine bakarsanız Halk Arenası programı oldukça sulandırılmıştır konuşma esasını kaybetmiştir kim halkı ne kadar güldürürse o kadar alkış alacağı kanaatiye iyi konuştuğunu zannetmektedir. İsterlerse bir gün burada Halk TV'nin Arena'sında neler alaya alındı alkışlar oy getirir mi bunları tartışmakta yarar var. Konuşmalar çok hoş bir şey değildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.