Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünün patlama açıklaması

Diyarbakır'da 10 Mayıs 2016 Salı akşam 16.30'da merkez Bağlar ilçesi, Dicle Bulvarı'nda meydana gelen patlamada çok sayıda polis ve sivil yaralandı. Peki Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Diyarbakır patlaması ile ilgili bir açıklama yaptı mı?

Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünün patlama açıklaması
10 Mayıs 2016 Salı 17:01

10 Mayıs 2016 Salı akşam 16.30 'da Diyarbakır Bağlar ilçesi Batıkent kavşağı civarında polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü araç patladı.  Patlama esnasında çay bahçesinin kalabalık olduğu, servis araçlarının geçiş saati olduğu için polislerle birlikte sivillerin de yaralandığı gelen bilgiler arasında.  Peki Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Diyarbakır'daki patlama ile ilgili bir açıklama yaptı mı? 

Ajanslardan gelen bilgiye göre Diyarbakır'daki patlamayla ile ilgili net bir bilgi yok ancak polis servis aracının zırhlı olduğu buna rağmen 15 polisin yaralandığı, yaralı polislerin hemen hastaneye kaldırıldığı gelen bilgiler arasında. 

Diyarbakır'daki patlamayla ilgili Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldiğinde sizlere bildireceğiz.

Patlama ile ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Ayrıca patlama bölgesinde ikinci bir patlama olması ihtimaline karşın geniş güvenlik önlemleri alındı.

Ayrıca patlama sebebiyle çevredeki evler ve işyerlerinde de geniş çaplı maddi hasar meydana geldi.

diyarbakır valiliği


Etiketler; #Dİyarbakır
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.