Diyarbakır'da Askere Roketatarlı Saldırı

Diyarbakır - Elazığ karayolunda Pkk'lı teröristler tarafından askeri konvoyun geçişi sırasında roketatarlı saldırı düzenlendi. Bu saldırı sonucunda 4 sivil yaralandı.

Diyarbakır'da Askere Roketatarlı Saldırı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Diyarbakır-Elazığ karayolunda Pkk'lı teröristler tarafından askeri konvoyun geçişi sırasında roketatarlı saldırı düzenlendi. Bu saldırı sonucunda 4 sivil yaralandı.


Yaralanan siviller hemen Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevkedildi.


Saldırıyı düzenleyen Pkk'lı teröristler olay yerinden gasp ettikleri bir araç ile kaçtılar. Kaçtıkları sırada AK Parti İl Başkanlığının etrafinda güvenlik önlemleri alan Polis ekiplerine de saldırıda bulundular. Bu saldırı sonrasında ölen veya yaralanan olmadı.


Yaşanan hain saldırı sonrasında güvenlik güçlerinin, kürtçe yayın yapan derneklerin bulunduğu binaya düzenledikleri operasyonlar sonucunda 32 kişi gözaltına alındı.


Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 


Etiketler; #Dİyarbakır
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.