Eğitim Bir Sen, Atama ve Yer Değiştirme Takvimi için Çözüm Önerisi

Eğitim Bir Sen, Atama ve Yer Değiştirme Takvimi için Çözüm Önerisi, EĞİTİM BİR SEN NASIL BİR ÇÖZÜM ÖNERSİ HAZIRLADI, KAÇ SAYFAN OLUŞUYOR, KABUL EDİLİR Mİ ? DETAYLAR HABERİMİZDE...

Eğitim Bir Sen, Atama ve Yer Değiştirme Takvimi için Çözüm Önerisi
Admin
Admin
30 Temmuz 2019 Salı 17:30

Eğitim Bir Sen, atama ve yer değişiklik yapma takvimi için yeni bir model önerisi hazırladı

Eğitim Bir-Sen, mevcut problemli durumu çözümleyerek, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne yeni bir model takvim önerisi sundu.

Eğitim Bir-Sen, 27 sayfadan oluşan bir rapor hazırlayıp bu model takvimi, önemine binaen aynen yayımlıyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığında, son dönemlerde, tayinİlanı ve yer değişiklik yapma süreçleri çok uzamıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere bir çok kamu kurumunda kısa bir sürede tamamlanan iş ve işlemler, MEB'de bir yıla yayılmış bir hale gelmi

Bunun yanı sıra, meydana getirilen yer değiştirme işlemlerinde kurallar sık sık değişmekte, hakkaniyet ve itimat duygusu zedelenmektedir.

Bir kaç  teknik düzenlemenin yapılamaması ise binlerce öğretmenimizin bazı yerlerde çakılı hale gelmesine neden olmaktadır.

Eğitğm Birsen öğretmen atama ve yer değişiklik yapma süreçlerinde yaşanan aksaklıkları ele aldığı 27 sayfalık bir rapor hazırladı. Milli Eğitim Bakanlığının son 20 seneyi içeren  rapor ile ele alındığı , yer değişiklik yapma süreçlerinde tıkanıklığa neden olan hususlar ele alınarak, atama ve yer değişiklik yapma takviminin iyi mi olması gerektiğine yönelik olarak bir model takvim önerisine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.