Elazığ'da acı haber: 1 asker şehit 1 yaralı

Elazığ'da güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkması sonucu 1 asker şehit olurken 1 askerinde yaralandığı bildirildi.

Elazığ'da acı haber: 1 asker şehit 1 yaralı
26 Haziran 2017 Pazartesi 11:49

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi ile Bingöl il sınırı arasındaki kırsal alanda operasyon yürüten güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Dün geceki saldırıya güvenlik güçleri tarafından karşılık verildi. İlk ateşte 2 asker yaralandı. 

Yaralı 2 asker, daha yakın olan Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralananlardan durumu ağır olan 1 asker doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Yaralı diğer askerin tedavisi ise devam ediyor.

Çatışmanın olduğu Yeşilbelen Köyü kırsal kesimine takviye birlikler gönderilirken, kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla hava destekli operasyon devam ettiği öğrenildi.


Etiketler; #Elazığ #şehit
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.