Emniyet alarmda! 3 IŞİD teröristi aranıyor

Emniyet'ten IŞİD'li 3 canlı bomba için uyarı geldi. Hacı Ali Durmaz, Yunus Durmaz ve Savaş Yıldız isimli teröristlerin sansasyonel bombalı eylem planladıkları öğrenildi.

Emniyet alarmda! 3 IŞİD teröristi aranıyor
20 Mart 2016 Pazar 20:28

Son günlerde canlı bomba eylemleri nedeniyle çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesi üzerine, Emniyet tedbirleri artırdı. Yeni eylem yapılacağı istihbaratları üzerine teyakkuza geçen güvenlik birimlerinden uyarı geldi. 3  IŞİD'li canlı bombanın fotoğrafları ve isimleri dağıtıldı. 

Emniyet, 3 teröristin canlı bombalı ve sansasyonel eylem planladıkları bilgisi üzerine teyakkuza geçti.  IŞİD üyesi oldukları tepsit edilen Hacı Ali Durmaz, Yunus Durmaz ve Savaş Yıldız'ın yakalanması için Türkiye genelinde alarm verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, kısa süre önce harekete geçtiği öğrenilen ve terör örgütü IŞİD üyesi oldukları iddia edilen 3 teröristin yakalanması için 81 ilin il emniyet müdürlüklerini harekete geçirdi.

Eylem gerçekleştirmek üzere talimat aldıkları ileri sürülen DAEŞ'e bağlı 3 azılı terörist, Hacı Ali Durmaz, Yunus Durmaz ve Savaş Yıldız'ın, etkin bir hücre içerisinde oldukları belirtiliyor.

Emniyet ve istihbarat birimleri, DAEŞ üyesi 3 teröristin sansasyonel bir eylem için kısa süre önce harekete geçtiğini tespit etti.

IŞİD'li teröristlerin yakalanmamak için sahte kimlik kullandıklarını belirten emniyet birimleri, teröristlerin resim ve bilgilerini kamuoyu ile paylaştı.

Eylem hazırlığında olduğu belirtilen teröristlerin Hacı Ali Durmaz, Yunus Durmaz ve Savaş Yıldız oldukları bildirildi.

Emniyet tarafından aranan  IŞİD terör örgütüne bağlı teröristler











Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Allah sizi bildiği gibi yapsın. Utanç verici.
Avatar
dokkkk - 8 yıl önce
arada bul sarı cizmeli