Enes Kanter o ülkenin vatandaşı olmak için çalışıyor

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in her fırsatta savunan Enes Kanter, o ülkenin vatandaşı olmak için çalıştığını söyledi.

Enes Kanter o ülkenin vatandaşı olmak için çalışıyor
23 Mayıs 2017 Salı 15:45

FETÖ ile yakınlığı ile bilinen ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in her fırsatta yanında olan Enes Kanter, ABD vatandaşı olmak için çalıştığını söyledi. 

Ölüm tehditlerini aldığını iddia eden Enes Kanter, "Şu an ülkem yok. Amerikan vatandaşı olmaya çalışıyorum. Yeşil kartım var. İşlemler biraz daha hızlanacak mı göreceğiz" dedi.

Kanter,  "ABD güvenlik teşkilatına teşekkür etmek istiyorum Oklahama City Thunder'a (oyuncusu olduğu takım), NBA'e çünkü hepsi bir takım gibi çalıştı. Asıl problem Endonezya'da başladı. Gece 2, 2 buçuk civarı uyuyordum, menajerim kapımı çaldı ve şöyle dedi: Endonezya gizli servisi seni arıyor. Ne yapacağımızı bilemedik. Bir şekilde ülkeden kaçmak zorunda kaldık. Önce Singapur'a gittik, sonra da Romanya'ya" şeklinde konuştu. 

Kanter, Romanya'dan Türkiye'ye gönderilme ihtimali içinse "Çok korkutucu bir durumdu" diye ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.