Erdoğan'dan şehit Aybüke öğretmen açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehit edilen Aybüke öğretmenimiz için kıllarını kıpırdattılar mı? Bunların tek derdi terör örgütünün kalemşorlüğünü yapmaktır. Bu gerçek ortada." dedi.

Erdoğan'dan şehit Aybüke öğretmen açıklaması
13 Haziran 2017 Salı 14:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partsinin grup toplantısında konuştu. Terör ve teröristi sözde barışçıl verilerle sembolleştirip pazarlayan ancak şehit olan katledilen binlerce masumu görmezden gelen sözde aydın kitlesine sert sözlerle yüklenen Erdoğan, 'ikiyüzlü' tabirini kullandı. 

Erdoğan, "Terör örgütüne gösterdikleri sempatiyi kendi insanına göstermediler. Sembolleştirdikleri şahsiyetlerin geçmişine baktığınızda göreceğiniz tek şey ölüm tarlaları ve kuru kafa kuleleridir. Bunları sembolleştiriyorlar. Şehit edilen Aybüke öğretmenimiz için kıllarını kıpırdattılar mı? Bunların tek derdi terör örgütünün kalemşorlüğünü yapmaktır. Bu gerçek ortada. Aybüke öğretmen oraya çıktı geldi. Hizmet için geldi. Aldığı maaşla orada bir de laboratuvar hazırladı. Ama bu yavrumuzu orada katlettiler. Ben inanıyorum ki Güneydoğu ve Doğulu kardeşlerim bundan sonra siyasi kararını bu ülkeye ve kendilerine hizmet eden Ak Parti'ye vereceklerine inanıyorum. Ülkesine ve milletine ihanet içine girenlerin maskelerini düşürmeye devam edeceğiz. Bölgemizdeki krizler ve gerilimler malesef şu mübarek Ramazan günlerinde tırmanarak devam ediyor. Suriye ve Irak'ta sivillerin zarar gördüğü saldırıların haberlerini alıyoruz. Ülkemizde de PKK'nın üstelik iftar saatlerinde güvenlik güçlerimize yönelik saldırılarda verdiğimiz şehitlerin acıları yüreklerimizi dağlıyor. Türkiye olarak Katar krizinde tavrımızı net bir şekilde ortaya koyduk." diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.