Erdoğan, Salih Müslim'e tokat gibi cevap verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'ye başlattığı Fırat Kalkanı operasyon için terör örgütü PYD lideri Salih Müslim'in attığı tweete karşılık sert bir yanı verdi.

Erdoğan, Salih Müslim'e tokat gibi cevap verdi!
24 Ağustos 2016 Çarşamba 11:46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de engellilerle ilgili katıldığı bir etkinlikte terör örgütü PYD lideri Salih Müslim'in 'Fırat Kalkanı' operasyonu için attığı sert mesaja tokat gibi cevap verdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'ye başlattığı operasyonla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, PYD Lider Salih Müslim'in "Türkiye Suriye bataklığında çok şey kaybedecek" tweetine karşılık "Siz, bizi bırakın size ne olacağının hesabını yapın" diye cevap verdi.

Erdoğan, Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili açıklamasında "Bu sabah Suriye'nin kuzeyinde sürekli ülkemizi tehdit eden DAEŞ, PYD gibi terör örgütlerine yönelik bir operasyonu ordumuz başlatmış durumda. Suriye'den ülkemize, Gaziantep Kilise'e yapılan bu tür saldırılar artık işi bir yere kadar getirdi. Artık son, dedik ki bu iş burada noktalanması lazım. Artık bu işi çözmemiz gerekiyor. Birileri meydan okuyorlar. Suriye Türkiye için şöyle olacak böyle olacak diyorlar. Buradan sesleniyorum. 'Siz ne olacağınızın hesabını yapın'" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.