Erdoğan ve Putin görüşmesi - Putin'den ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin ile bir araya geldi. İşte Erdoğan ve Putin görüşmesinden önemli açıklamalar...

Erdoğan ve Putin görüşmesi - Putin'den ilk açıklama
03 Mayıs 2017 Çarşamba 14:53

Rusya'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin ile görüştü. Soçi'deki Devlet Başkanlığı konutunda bir araya gelen Erdoğan ve Putin, önemli konular hakkında konuştu. 

"İnanıyorum ki Rusya ve Türkiye atacakları adımlarla bölgenin kaderini değiştirecek" diyen Erdoğan'ın ardından Rusya Devlet başkanı Putin  şunları söyledi:

"Davetimizi kırmayıp Soçiye geldiğiniz için teşekkür ederiz. İlişkilerimiz tam olarak anlaştığımız şekilde devam ediyor.Çalışma ortamında bir araya geldiğimiz bu görüşmede ikili konular ve Suriye başta olmak üzere güncel konuları görüşmek üzere imkan yakalamaktan memnunum.Sizinle görüşme trafiğimiz, Türk-Rus ilişkilerin tam normalleşme süresini tamamladıktan sonra çok özel bir karaktere sahip olduğunu bir kez daha vurgulamaktadır. Rusya'ya hoşgeldiniz Sayın Cumhurbaşkanı... Türkiye'deki halk oylamasından dolayı size tebrik ediyorum. Türkiye'deki iç siyasi durumun daha ileri gitmesi Türk-Rus ilişkilerinin gelişmesine olumlu etki oluşturacak.

Çünkü sizinle beraber alacağımız kararların büyük bölümü stratejik öneme sahip olduğundan meclislerimizce de onaylanması gerekiyor."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.