Erdoğan'dan erken seçim tarihi için açıklama! Seçim ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün MHP Lideri Bahçeli'nin erken seçim çağrısını değerlendi. Çağrıya olumlu bakan Erdoğan, erken seçimin ne zaman yapılacağını söyledi. Seçim ne zaman yapılacak? İşte Erdoğan'ın yaptığı açıklama...

Erdoğan'dan erken seçim tarihi için açıklama! Seçim ne zaman yapılacak?
18 Nisan 2018 Çarşamba 16:01

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştü. Erken seçimi değerlendiklerini belirten Erdoğan, seçim tarihini verdi. Seçime dair Erdoğan'ın yaptığı açıklama şöyle:

Seçim ne zaman yapılacak?

Bugün Sayın Bahçeli ile oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bildiğiniz gibi sayın Bahçeli ile çeşitli defalar biraraya gelip iç ve dış gelişmeler üzerinde görüş alış-verişinde bulunmuştuk.

Bugün de geniş bir yelpazede değerlendirmelerde bulunduk. Dün sayın Bahçeli tarafından gündeme getirilen erken seçim teklifini de değerlendirme fırsatı bulduk.

Ancak gerek Suriye’deki operasyonlar gerek bölgemizde yaşanan hadiseler TÜrkiye’nin bir anönce belirsizleri aşmasını zorunlu hale getirmiştir.

Erken seçim teklfini olumlu yaklaşmamız konusunda fikir birliğine vardık. Erken seçimin 24 Haziran 2018’de yapılmasına karar verdik.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.