Eski Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber tutuklandı

FETÖ mensuplarına yönelik operasyonlar kapsamında eski Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber tutuklandı.

Eski Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber tutuklandı
17 Ağustos 2016 Çarşamba 10:14

FETÖ mensuplarına yönelik operasyonlar kapsamında eski Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber ve 6 kişi tutuklandı. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ ile ilişkisi bulunanlara yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 9 kişiden, 7'si tutuklandı. Tutuklananlar arasında eski Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber de bulunuyor.

Şüphelilerden 7'si tutuklanmaları talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliklerine sevk edildi. Diğer 2 zanlı ise savcılık sorgularının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Nöbetçi mahkemeler, Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, Genel Sekreter Muhammet Savaş Bayındır ve Personel Dairesi Başkanı Mehmet Saltan'ın da aralarında olduğu 7 kişinin tutuklanmasına hükmetti. Daha sonra bu kişiler, Sincan Cezaevi'ne götürüldü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.