FETÖ'cü Zekeriya Öz'ün Bylock yazışmaları ortaya çıktı

FETÖ'nün 1 numaralı adamı firari Zekeriya Öz'ün Bylock yazışmaları ortaya çıktı. Öz, yalan yanlış rüyalar ile insanları kandırmaya çalıştığı ortaya çıktı. İşte Zekeriya Öz'ün Bylock yazışmaları haberimizde.

FETÖ'cü Zekeriya Öz'ün Bylock yazışmaları ortaya çıktı
02 Haziran 2017 Cuma 10:40

Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) şifreli haberleşme programı Bylock'un  çözülmeleri devam ediyor. Örgütün üst safhalarında yer adan FETÖ'cülere ait Bylock yazışmaları bir bir çözümleniyor. FETÖ'nün 1 numaralı adamı, Ergenekon savcısı firari Zekeriya Öz'ün Bylock yazışmaları gün yüzüne çıktı. FETÖ'cü terörist Öz, Türkiye'de kalanların örgüte sırtını dönmemeleri için onları rüyalarla kandırıyor.

Zekeriya Öz; "Rüyamda Efendimizi Gördüm"

Örgüte bağlı olan kişileri rüyalar ile kandıran terörist Öz, 29 Eylül 2015 tarihinde örgüt üyesine şu mesajı atıyor. "Gece rüyamda namaz kılmak için yer bakıyordum. Yolda bir benzincinin önünde durduk. Yanımızdakiler indi mescidi göremediler. Celil'e 'bak' dedim. O, indi az sonra geldi, 'Efendimizi gördüm. Mescidin içinde bekliyordu' dedi. Şaşkındı." Çözümlenen mesajlardan biri ise, meslekten atılan Poyrazköy Davası hakimi Mehmet Karababa'ya ait. 28 Eylül 2015 tarihinde geçen görüşmede Karababa, "Ergenekon'la ilgili iftiralara Ahmet Hakan gibi şerefsizlere yazdıklarına karşı cevap vermem gerekiyor" diyor. Öz örgüt üyelerine 'kuzu kuzu teslim olmamalarını' da söylüyor.

Rüyalar ile insanları kandırmaya çalışan Zekeriya Öz bir rüyasında ise "Allah hoca efendiyi çok seviyor." yalanını paylaşıyor.

5 Şubat 2016'da ise Öz, başka bir örgüt üyesiyle yaptığı görüşmede farklı bir rüya anlatıyor. Öz, "Rüyada kıyamet kopmuştu. Hepimiz mahşere yürüyorduk. Fakat efendimizin ümmetinde diğer ümmetlere göre farklı bir durum vardı. Peygamberimiz öndeydi, sağında hoca efendi vardı. Efendimiz ümmetine seslenerek, şöyle diyordu; 'Allah hoca efendiye tabi olanları hoca efendi ile birlikte huzuruna çağıracak. Allah hoca efendiyi çok seviyor. Bu sebeple hem ona hem de onun arkasından gidenlere bir üstünlük tanıdı." şeklinde mesajlar göndermiş

Bir örgüt üyesi 21 Ağustos 2015'te Zekeriya Öz'e, şunları yazıyor; "Yok yeni bir şey, gündem iyice değişti. Memleket kan gölü. Notlar çok güzel ilaç gibi. Unutulmanız güzel, herkes kendi işine gücüne bakıyor. Balık hafızalı kamuoyu unuttu sizin çıkışınızı."

Kaynak: Akşam

İnsanların inancını ve dini duygularını sömüren FETÖ, rüyalar ile insanları kandırmaya devam ediyor. Örgüt televizyon kanalında yayınlanan dizilerde de rüyaları ön plana çıkararak insnaları kandırmaya çalışyordu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.