FETÖ'nün eğitim yapılanmasına operasyon

FETÖ'nün eğitim yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 155 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Şüphelilerin KHK ile kapatılan eğitim kurumlarında örgütsel faaliyette bulunduğu bildirildi.

FETÖ'nün eğitim yapılanmasına operasyon
23 Mart 2017 Perşembe 09:55

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 155 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Terör örgütünün eğitim yapılanmasına da yer aldıkları iddia edilen şüpheliler için İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince operasyon başlatıldı. 

İzmir merkezli 28 ilde yapılan operasyonda 65 kişi gözaltına alındı. KHK ile kapatılan eğitim kurumlarında örgütsel faaliyette bulunan şüphelilerin birde FETÖ'nün haberleşme programı ByLock'u kullandıkları belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.