FETÖ'nün işbirlikçisi Birleşik Arap Emirlikleri mi?

Türkiye gazetesi yazarı Batuhan Yaşar, bugünkü köşe yazısında gündeme bomba gibi düşen çok önemli iddialarda buldu. Yaşar 15 Temmuz'da Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)'nin oynadığı rolü anlattı.

FETÖ'nün işbirlikçisi Birleşik Arap Emirlikleri mi?
14 Haziran 2017 Çarşamba 12:50

Türkiye gazetesi yazarı Batuhan Yaşar, bugünkü köşe yazısında gündeme bomba gibi düşen çok önemli iddialarda buldu. Katar'ı ablukaya alan ülkelerin başını çeken Birleşik Arap Emirliklikleri, 'İsrail'in arka bahçesidir, 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ'ye para aktardı' diyen Yaşar, Muhammed Dahlan isminin önemine dikkat çekti. Katar'da yaşananların gizli ve asıl sebebi ise doğal gaz ve LNG savaşları olduğunu söyledi. Yaşar, A Haber canlı yayınında gündeme bomba gibi düşen yazısının detaylarını anlattı.

"İSRAİL - BAE'Yİ KULLANIYOR"

"İsrail bölgede kendisine karşı çıkan ülkelere karşı Birleşik Arap Emirlikleri'ni kullanıyor" diyen Batuhan Yaşar, BAE'nin hedefine koyduğu ülkelerin önce terör örgütleriyle iş birliği yaptığını iddia eden asılsız haberlerini fonlarla desteklediği medya organlarına yaptıyor. 15 Temmuz öncesinde Daily Zamanı referans göstererek bu tür haberleri yapıyorlardı şimdi aynı sistem Katar için işliyor." dedi. Yaşar, BAE'nin darbe planını FETÖ ile birlikte yaptığını, darbecilere para aktardığını ifade etti.

KRİTİK İSİM MUHAMMED DAHLAN!

Filistin'in eski içişleri bakanı Muhammed Dahlan'ın yaşanan bu olaylarda kritik rol oynadığını söyleyen Batuhan Yaşar, "Filisitin'den yolsuzlukla suçlanıp kaçtı. Şuan BAE'de yaşıyor. Mahmut Abbas, Arafat'ın zehirlenmesi olayında Filistin aleyhine ajanslık yapmakla suçladı. İsrail'in kendi sözünü dinleyen Dahlan'ı kullandığını Orta Doğu'da herkes çok iyi biliyor. Dahlan 15 Temmuz öncesinde BAE'nin fonla desteklediği medya organlarıyla işbirliği yaptı. Erdoğan'la ilgili kötü algı oluşturma, AK Parti ve Erdoğan muhaliflerine finansal destek sağlama, PKK'ya her türlü desteği vermek, FETÖ'ye para sağlamak konularında karşımıza hep Muhammed Dahlan ismi çıkıyor" dedi.

KATAR'DAKİ AMBARGONUN SEBEBİ: LNG SAVAŞI

Yaşar, Türkiye'de istediklerini yapamayan güçlerin Mısır'a, Suriye'ye yöneldiğini şimdi son hedefin ise Katar olduğunu söyledi. A Haber canlı yayınında konuşan Batuhan Yaşar, Katar'a uygulanan ambargonun iki önemli unsuru olarak LNG savaşları ve Türkiye-Katar bloğunun kırılması olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.