FETÖ'nün sağlık yapılanmasına yönelik soruşturma - Tutuklandılar

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) sağlık yapılanmasına yönelik operasyonda kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 6'sı tutuklandı.

FETÖ'nün sağlık yapılanmasına yönelik soruşturma - Tutuklandılar
31 Mayıs 2017 Çarşamba 14:09

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ'nün sağlık yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 21 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 15 Mayıs'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 33 şüpheliden 21'inin emniyetteki işlemleri sona erdi. Sağlık kontrolünün ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Aralarında doktor ve sağlık çalışanlarının da bulunduğu şüphelilerden 6'sı mahkemece tutuklanırken 15'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.