FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon: 144 gözaltı kararı

FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetlerin'deki (TSK) askerler ve 'örgütteki abilerine' yönelik çok sayıda gözaltı kararı çıkarıldı. FETÖ operasyonu 40 ilde yapılıyor.

FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon: 144 gözaltı kararı
23 Mayıs 2017 Salı 10:47

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerin'deki (TSK) yapılanmasına yönelik çok sayıda gözaltı kararı çıkarıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında TSK'da bulunan askerler ve "örgütteki abilerine" yönelik 144 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. 

Hakkında gözaltı çıkarılan şüpheliler için İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 35 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Kentte 20'ye yakın kişi gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması amacıyla yaklaşık 40 ilde operasyonların sürdüğü belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.