FETÖ'nün üst düzey sorumlusu Bilal Ünsal yakalandı

FETÖ'nün üst düzey yöneticilerinden olan Bilal Ünsal yakalandı. Ünsal'ın örgüt yapılanmasını kurduğu ve 24 ilin üst düzey sorumlusu olduğu iddia ediliyor.

FETÖ'nün üst düzey sorumlusu Bilal Ünsal yakalandı
06 Eylül 2016 Salı 08:53

Bilal Ünsal yakalandı. Ünsal'ın örgüt yapılanmasını kurduğu ve 24 ilin üst düzey sorumlusu olduğu iddia ediliyor. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Bartın'da yakalanan Bilal Ünsal, Nevşehir'e getirildi.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ünsal hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Ünsal, Bartın’da saklandığı evde gözaltına alındı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir’e getirilen Ünsal'ın, emiyetteki işlemleri devam ediyor.

Türkiye genelindeki adliyelerde, FETÖ’ye yönelik yapılanmayı kurup, omurga sistemini oluşturarak örgüt adına uygulamalar yaptırdığı, erkek katiplere "Zekai", kadın katiplere "Zekiye" kod ismini verdiği ileri sürülen Ünsal'ın İç Anadolu Bölgesi imamlığını üstlendiği, aynı zamanda 24 ilin üst düzey sorumlusu olduğu iddia edildi.

Ankara Yenimahalle'de Diyanet’e bağlı olarak imamlık görevini yürüten Ünsal, hakkında yakalama kararı çıkarıldıktan sonra kayıplara karışmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Çibanın başlarından biri demek ki.