FETÖ soruşturmasında, 76 askeri hakim ve savcı TSK'dan ihraç edildi - İhraç edilen hakim ve savcıların isim listesi

76 askeri hakim subay meslekten çıkarılarak TSK ile ilişiği kesildi. Eski Genelkurmay Adli Müşaviri Muharrem Köse de ihraç edilenler arasında. Peki TSK'dan ihraç edilen hakim ve savcıların isimleri açıklandı mı? TSK'dan ihraç edilen hakim ve savcıların isimleri ile ilgili detaylar haberimizde.

FETÖ soruşturmasında, 76 askeri hakim ve savcı TSK'dan ihraç edildi - İhraç edilen hakim ve savcıların isim listesi
02 Eylül 2016 Cuma 19:30

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 76 askeri hakim ve savcı meslekten ihraç edildi.Milli Savunma Bakanlığının Twitter adresinden yapılan açıklamada, 76 askeri hakim ve savcının meslekten ihraç edildiği duyuruldu. TSK'dan atılan-ihraç edilen hakim ve savcıların isimleri açıklandı mı? İşte detaylar.

İhraç edilenler arasında darbe girişimine ilişkin soruşturmalar kapsamında gözaltına alınmasının ardından tutuklanan Eski Genelkurmay Başkanlığı Adli Müşaviri Muharrem Köse'nin de bulunduğu gelen bilgiler arasında.

İhraç edilen diğer kişilerin isimleri açıklandıkça sizlerle paylaşacağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet be - 8 yıl önce
İsimleri yayımllamadınız üç gün oldu