FETÖ üyelerinin maaşları kesilecek

Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin aldıkları emekli maaşlarının tamamı kesilecek olup sosyal imkanlarına da el koyulacak.

FETÖ üyelerinin maaşları kesilecek
21 Temmuz 2016 Perşembe 21:37

15 Temmuz 2016 akşamı yaşanan Askeri Darbe girişiminin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olay hakkında soruşturma başlattı. Şuana kadar Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı olarak görev yapan Askeri personeller hakkında soruşturmalar devam ederken aynı zamanda Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olarak Polis personeller hakkında da soruşturmalar devam ediyor. Fethullahçı Terör Örgütü üyeliği tespit edilen kişiler Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanmaktadır. Diğer FETÖ üyelerinin ise emekli maaşlarının tamamı kesilmekte olup şahıslarına tanınan sosyal imkanlara da el koyulmaktadır.

Fethullahçılara Büyük Darbe

Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin Askeri Darbe Girişimi ardından yurt genelinde binlerce kişi tutuklandı ve göz altına alındı. Şuana kadar binlerce asker, polis, memur ve öğretmen tutuklandı. Konu hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmalarına deva ederken hakimler ve savcılar hakkında da bazı görüşmeler yapılmaya devam ediliyor. Söz konusu FETÖ üyelerinin tüm imkanlarının kesilmeye çalışılması devam edilmekte olup bu örgüte üye olanların Türkiye'de tamamen yok edilmesi amaçlanıyor. FETÖ üyesi kişilerin diğer terör örgütü üyelerine karşı daha tehlikeli olduğu düşünülmektedir çünkü söz konusu şahısların kimlikleri ve nerede oldukları bilinmediği gibi yüksek mevkilerde istihdam etmelerinden dolayı da devleti zarar sokmaya çalışmaktadırlar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.