Figen Yüksekdağ'dan skandal savunma

Terör suçundan dolayı savunma yapan Figen Yüksekdağ, hem teröristlere destek çıktı hem de Hz. Ali'den örnek verdi.

Figen Yüksekdağ'dan skandal savunma
05 Temmuz 2017 Çarşamba 10:43

Figen Yüksekdağ, 224 gün sonra hakim karşısına çıktı. Yüksekdağ, savunmasında terör örgütünü ve teröristleri savunarak Hz. Ali'den örnek gösterdi.

"Emin olun birkaç ömrüm daha olsa aynı şeyleri yeniden yaparım." diyen Yüksekdağ, "Hz. Ali demiş ya 'direniriz, bu duruşumuzla bu saldırganlık karşısında direniriz, halkımızın duygusuna tercüman oluruz.' Onur sahibi Türkiye yurttaşlarının bu zulmün karşısında direneceğinden eminiz. Bizler mahkeme salonlarında, hapishanelerde direniyoruz. Kimileri adalet için kilometrelerce yol yürüyor. Kimileri özgürlük, barış demekten vazgeçmeyerek direniyor. Kadınlar yaşamın her alanında kendilerine dayatılan haksızlığa karşı dimdik durarak direniyor." diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.